Названо причину масового отруєння дітей у Новояворівську

Названо причину масового отруєння дітей у Новояворівську

Названо причину масового отруєння дітей у Новояворівську Фото: media.slovoidilo.ua (ілюстративне)

Події
13 грудня 2021 12:30

У суботу, 11 грудня, у Новояворівську Львівської області 10 дітей отруїлися невідомою речовиною. Усі потерпілі того дня відвідували хокейний матч на «Льодовій арені». Підозрюють, що причиною отруєння став чадний газ від машини, яка очищала лід.

«Підозрюють, що діти отруїлися чадним газом від машини, яка очищує лід на катку у перервах між матчами. Вчора наші фахівці робили відповідні заміри, оскільки отримали повідомлення вже на іншу добу, та жодних перевищень не виявили. В машині погано спрацював двигун внутрішнього згоряння. Власне, така проблема вирішується провітрюванням внутрішнього приміщення», – розповіла заступниця гендиректора Львівського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України Зор’яна Года, пише Твоє місто.

Також Зор’яна Года додала, що отруїлись діти віком 11, 12, 13, 15 та 16 років. Станом на ранок неділі, 12 грудня, усіх дітей виписали у задовільному стані.

Нагадаємо, у спортивно-оздоровчому комплексі на Самбірщині масово отруїлись діти. До інфекційного відділення місцевої лікарні напередодні госпіталізували 17 дітей, віком 13-15 років, які харчувались у спортивно-оздоровчому комплексі «Layar Palace» у Хирові. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах