Вакциновані українці у віці 60+ зможуть витратити «тисячу Зеленського» на ліки

Вакциновані українці у віці 60+ зможуть витратити «тисячу Зеленського» на ліки

Вакциновані українці у віці 60+ зможуть витратити «тисячу Зеленського» на ліки Фото: vgorode.ua

Події
13 грудня 2021 17:57

Українці 60 років і старше зможуть витратити 1000 гривень за вакцинацію на придбання ліків. Про це сьогодні, 13 грудня, повідомив президент Володимир Зеленський. 

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

"Доручив уряду забезпечити, щоб громадяни у віці 60+ могли використати 1000 гривень від держави за соціальними напрямками, зокрема на купівлю ліків. Механізми мають бути напрацьовані протягом тижня, а використання – вже з січня. Хочу окремо зазначити, щоб розвіяти передбачувані страшилки від телевізійних "ванг" і "нострадамусів": "єПідтримка" буде повністю забезпечена фінансово. А діятиме вона достатньо часу, щоб кожен міг скористатися своєю тисячею", – сказав Зеленський.

Нагадаємо, що 15 листопада президент Володимир Зеленський анонсував, що кожен повнолітній українець, який пройшов повний курс вакцинації від Covid-19, зможе отримати 1000 гривень допомоги від держави.  

Ініціатива «е-Підтримка», а саме таку назву вона отримала, розпочнеться 19 грудня та триватиме впродовж наступного року.  Скористатись нарахованою тисячою гривень можна буде протягом чотирьох місяців із дня надходження.

Повністю вакциновані українці зможуть витратити отримані кошти на: абонемент у спортзал чи фітнес-клуб; квитки в кінотеатр, театр, музей та концертний зал; квитки для мандрівок усередині країни (на внутрішні авіа- та залізничні рейси); книги. Зробити це можна буде одразу після зарахування коштів. 

Для того, щоб оформити картку «єПідтримка» онлайн треба завантажити застосунок банку та оформити картку «єПідтримка»

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах