На Львівщині затримали «злодія в законі» із санкційного списку РНБО

На Львівщині затримали «злодія в законі» із санкційного списку РНБО

На Львівщині затримали «злодія в законі» із санкційного списку РНБО Фото: 24tv.ua

Події
22 грудня 2021 17:14

Працівники Служби безпеки України затримали на Львівщині «злодія в законі», який перебуває у санкційному списку Ради національної безпеки і оборони України. Йому також заборонено в’їзд до нашої країни.

«Кримінальник намагався приховано перебувати на Львівщині для впливу на кримінальне середовище. Для цього, планував створити злочинну організацію з розгалуженими осередками на території регіону. Встановлено, що для перетину держкордону і приховування свого перебування в Україні, він намагався використовувати підроблені документи», – повідомили в пресслужбі Управління СБ України у Львівській області.

«Злодієм в законі» є уродженець однієї з країн Південного Кавказу, відомий кримінальник, який причетний до вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів.

У травні цього року, за систематичне створення загроз державній безпеці України, цього чоловіка включили до санкційного списку РНБО і заборонили йому в’їзд до нашої країни.

Наразі слідчі повідомили зловмиснику про підозру за ч. 1 ст. 332-2 (незаконне перетинання державного кордону України) Кримінального кодексу України. Вирішують питання щодо обрання судом міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Тривають слідчо-оперативні дії для встановлення всіх обставин протиправної діяльності.

Нагадаємо, за підозрою у спробі розбещення львівської школярки у Львові затримали 50-річного киянина. Переодягнений жінкою педофіл 21 грудня проник у львівську школу та намагався розбестити дитину у туалеті. Чоловік вже раніше судимий, перебував у розшуку. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах