Киянин, підозрюваний у розбещенні другокласниці зі Львова, подав клопотання про відвід судді

Киянин, підозрюваний у розбещенні другокласниці зі Львова, подав клопотання про відвід судді

Киянин, підозрюваний у розбещенні другокласниці зі Львова, подав клопотання про відвід судді Фото: Zaxid.net

Події
23 грудня 2021 09:28

Галицький районний суд Львова не обрав запобіжний захід підозрюваному у розбещенні дитини 50-річному киянину Дмитру Б., оскільки він заперечував проти присутності журналістів і подав клопотання про відвід слідчого судді. Засідання перенесли на четвер, 23 грудня.

Нагадаємо, що у львівській школі №43, що на вулиці Масарика чоловік, переодягнувшись жінкою, зайшов до шкільного туалету й намагався розбестити другокласницю. Вчителька, помітивши тривалу відсутність дитини, як вийшла до вбиральні, поспішила на допомогу. Батьки написали заяву у поліцію, зловмисника оголосили у розшук, пише Zaxid.net.

Переодягнувся жінкою та проник у школу: у Львові затримали педофіла з Києва Фото: lv.npu.gov.ua © https://lviv.vgorode.ua/news/sobytyia/a1190709-pereodjahnuvsja-zhinkoju-ta-pronik-u-shkolu-u-lvovi-zatrimali-pedofila-z-kijevaПереодягнувся жінкою та проник у школу: у Львові затримали педофіла з Києва Фото: lv.npu.gov.ua © https://lviv.vgorode.ua/news/sobytyia/a1190709-pereodjahnuvsja-zhinkoju-ta-pronik-u-shkolu-u-lvovi-zatrimali-pedofila-z-kijeva

Чоловіка, за підозрою у спробі розбещення львівської школярки, затримали на вулиці Кульпарківській у Львові 21 грудня. Затриманим виявився 50-річний киянин, який перебуває у розшуку за аналогічний злочин.

Інцидент стався у київській школі № 147 на проспекті Лісовому, 17В. 15 вересня вранці на територію школи до жіночого туалету зайшов чоловік, який сказав дітям, що він фотограф, і нібито шукає моделей для зйомки. Так йому вдалося обманом змусити роздягнутися малолітню дитину. Коли про це дізналися працівники школи, то кинулися затримувати, але чоловік утік. Чоловіка затримали, але у листопаді він вийшов під заставу у 181 600 гривень. 



 


 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах