Через ожеледицю масово травмуються львів’яни

Через ожеледицю масово травмуються львів’яни

Через ожеледицю масово травмуються львів’яни Фото: depositphotos.com (умовне)

Події
28 грудня 2021 15:42

Завдяки ожеледиці у травматологів львівських лікарень значно побільшало пацієнтів. Лише за останню добу, 27 грудня, з різними травмами по медичну допомогу звернулося понад 120 людей, з яких 17 – госпіталізували.

Так,  відділення невідкладної допомоги 8-ї лікарні Першого територіального медичного об’єднання Львова у понеділок, 27 грудня, з різними травмами (переломи, вивихи, забої, розрив зв’язок тощо) звернулися 43 травмовані пішоходи, 10 з яких госпіталізували, пише Zaxid.net.

До травматологів лікарні швидкої допомоги цього ж медичного об’єднання за минулу добу звернулося 26 травмованих, шістьох госпіталізували. А сьогодні, 28 грудня, станом на 13:00 медичну допомогу у цій лікарні надали вже 27 травмованим.

Ще 53 травмованим надавали допомогу у травмпункті, що на вулиці Виговського у Львові. Одного пацієнта з переломами госпіталізували до лікарні.

Серед травмованих є люди різного віку – і старші, і молоді. Найчастіше фіксують переломи ніг та рук, вивихи, забої різного ступеня, розрив зв'язок тощо.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах