На Пасічній у Львові автомобіль «влетів» у багатоповерхівку

На Пасічній у Львові автомобіль «влетів» у багатоповерхівку

На Пасічній у Львові автомобіль «влетів» у багатоповерхівку Фото: facebook.com/Патрульна поліція Львівської області

Події
11 сiчня 2022 15:24

На вулиці Пасічній у Львові 46-річний дуже п'яний львів’янин на автомобілі Daewoo Lanos в’їхав у стіну багатоповерхового будинку та намагався втекти. ДТП сталася у вівторок, 11 січня. Згодом з’ясувалося, що водій вже позбавлений прав за нетверезу їзду.

За словами очевидців, інцидент трапився близько 5.00. Автомобіль Daewoo Lanos несподівано з’їхав із дороги та влетів у стіну шестиповерхівки на Пасічній, 39в. Після зіткнення водій, незважаючи на те, що ледь стояв на ногах, намагався пішки втекти з місця ДТП. 

На Пасічній у Львові автомобіль «влетів» у багатоповерхівкуНа Пасічній у Львові автомобіль «влетів» у багатоповерхівку Фото: facebook.com/Патрульна поліція Львівської області

У патрульній поліції Львівщини розповіли, що поліцейські знайшли водія у дворі будинку, в нього була розбита брова. Саме на нього вказав очевидець події. Спершу чоловік заперечував свою причетність до ДТП, однак під час поверхневої перевірки у нього знайшли свідоцтво про реєстрацію цього авто. Також у водія виявили ознаки алкогольного сп'яніння, але від перевірки він відмовився. Поліцейські встановили, що водій вже позбавлений у 2020 році посвідчення водія на три роки за нетверезу їзду. 

На нього склали два протоколи – за керування транспортним засобом в стані сп'яніння (за ч. 1 ст. 130), за порушення ПДР, що призвело до ДТП (ст. 124 КУпАП). Окрім того, він отримав постанову за керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами (ч. 4 ст. 126 КУпАП). Штраф – 20 400 гривень.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах