Біля Львова двоє чоловіків, видаючи себе за покупців, викрали автомобіль

Біля Львова двоє чоловіків, видаючи себе за покупців, викрали автомобіль

Біля Львова двоє чоловіків, видаючи себе за покупців, викрали автомобіль Фото: kolesa.kz (умовне)

Події
25 сiчня 2022 13:58

У селі Великі Глібовичі, що у Львівському районі, двоє чоловіків представились покупцями і під час огляду автомобіля «Ауді А6» несподівано викрали його. Правоохоронці виявили викрадену автівку у іншому районі Львівщини.

Як повідомили у пресслужбі поліції Львівської області, 24 січня близько 22:00 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від 51-річної мешканки села Великі Глібовичі про те, що двоє невідомих чоловіків викрали автомобіль «Ауді А6».

«Жінка продавала автомобіль за дорученням свого сина, який тимчасово перебуває за кордоном. Того дня оглянути машину приїхали двоє чоловіків – вони ретельно перевірили усі вузли та агрегати «Ауді» та, вибравши слушний момент коли продавчиня відволіклась, несподівано сіли в авто та поїхали», - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці передали орієнтування викраденої автівки у всі територіальні підрозділи поліції Львівщини та розпочали на території області спецоперацію. Невдовзі «Ауді А6» розшукали у місті Радехів, що у Червоноградському районі.

Біля Львова двоє чоловіків під виглядом покупців викрали автомобільБіля Львова двоє чоловіків під виглядом покупців викрали автомобіль Фото: facebook.com/MVS.LVIV

Біля Львова двоє чоловіків під виглядом покупців викрали автомобільБіля Львова двоє чоловіків під виглядом покупців викрали автомобіль Фото: facebook.com/MVS.LVIV

Викрадачами автомобіля виявились двоє мешканців Волинської області віком 18 та 20 років. Їх уже затримали.

Вирішують питання щодо повідомлення затриманим про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.289 Кримінального кодексу України – незаконне заволодіння транспортним засобом. За скоєне чоловікам загрожує від 5 до 8 років в’язниці з конфіскацією майна.

Невдовзі суд обере зловмисникам запобіжні заходи, досудове розслідування триває.

Нагадаємо, 18 січня на вулиці Личаківській у Львові двоє чоловіків намагались викрасти автомобіль марки Таврія. Безпритульний чоловік пояснив поліцейським свій вчинок тим, що він просто захотів покататись.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах