Директорів львівських шкіл відправили на навчання зі стрільби

Директорів львівських шкіл відправили на навчання зі стрільби

Директорів львівських шкіл відправили на навчання зі стрільби Фото: city-adm.lviv.ua

Події
02 лютого 2022 09:57

У Львові керівники закладів освіти Львова взяли участь у навчанні зі стрільби. Уроки їм провели у клубі «Чотири сезони», що на вулиці Промисловій. Про це повідомили в управлінні освіти Львівської міськради.

Директорів львівських шкіл відправили на навчання зі стрільбиДиректорів львівських шкіл відправили на навчання зі стрільби Фото: city-adm.lviv.ua

«Директори здобули базові практичні навички володіння зброєю у рамках Програми національного спротиву, яку минулого тижня затвердили на засіданні виконавчого комітету», – повідомили в управлінні освіти Львівської міськради.

Програма національного спротиву – план дій у разі розгортання повномасштабних військових дій на території України. Вона передбачає навчання мешканців громади стрільби та домедичної допомоги, співпрацю з батальйонами, які розташовані на території Львівської міської територіальної громади, та розвиток інфраструктури, напрацювали у львівській мерії. Її прийняли 28 січня на засіданні виконавчого комітету міськради. 4 лютого її мають розглянути депутати на сесії міської ради.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах