У Львові помер відомий актор Борис Триус

У Львові помер відомий актор Борис Триус

У Львові помер відомий актор Борис Триус Фото: unsplash.com

Події
03 лютого 2022 17:52

У Львові помер актор Першого академічного українського театру для дітей та юнацтва Борис Триус. Сумну звістку повідомили сьогодні, 3 лютого, на сторінці  Першого театру у Facebook.

У Львові помер актор Першого академічного українського театру для дітей та юнацтва Борис Триус.У Львові помер актор Першого академічного українського театру для дітей та юнацтва Борис Триус. Фото: facebook.com/Перший театр

«Заслужений артист України та улюбленець публіки — 45 років свого життя Борис Вікторович віддав служінню сцені, як актор і як завідувач трупи. У його творчому доробку більш ніж 70 блискучих ролей. В нашому серці вічно житиме пам’ять не лише про колегу, але про друга, побратима, учителя і наставника», — йдеться у повідомленні.

Причина смерті відомого актора не повідомляється. 

Нагадаємо, що Борис Триус народився у місті Лохвиця, що на Полтавщині. У шкільні роки був активним учасником драматичного гуртка. Потім закінчив Київський театральний інститут ім. І. Карпенка-Карого, відслужив в армії. Згодом працював у Закарпатському театрі та Київському театрі ім. І. Франка. З 1973 року був актором Львівського театру юного глядача ім.М.Горького (зараз — Перший український театр для дітей та юнацтва).

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах