У Львові судили 28-річного водія, якого тричі за ніч впіймали «під кайфом»

У Львові судили 28-річного водія, якого тричі за ніч впіймали «під кайфом»

У Львові судили 28-річного водія, якого тричі за ніч впіймали «під кайфом» Фото: severpost (ілюстративне)

Події
14 лютого 2022 09:55

У Львові на 51 тисячу гривень оштрафували 28-річного водія автомобіля «Ford Focus», якого тричі за одну ніч впіймали за кермом у стані наркотичного сп'яніння. Чоловік регулярно керує автівкою у нетверезому стані.

Як йдеться у матеріалах справи Сихівського районного суду Львова, водій Ford Focus Богдан Бр. впродовж ночі 4 грудня 2021 року тричі попадався поліцейським нетверезим за кермом.

Вперше його зупинили о 21:16 на проспекті Червоної Калини, 42 у Львові. Тоді патрульні помітили у водія ознаки наркотичного сп'яніння: розширені зіниці, тремтіння рук тощо. Однак водій відмовився проходити тест на вміст наркотиків у крові і на нього склали протокол за нетверезе керування, пише Zaxid.net.

Вже о 22:50 того ж дня всього за кілька метрів патрульні знову зупинили водія, оскільки він продовжив керувати автомобілем під дією наркотиків. На чоловіка вдруге склали адмінпротокол. А о 2:00 Богдана Бр. уже затримали на вулиці Зубрівській, 38 у Львові. Він знову відмовився від перевірки на стан сп'яніння і отримав третій протокол про нетверезе керування.

Сихівський районний суд розглянув протоколи Богдана Бр. 8 лютого 2022 року. Саме же чоловік не прийшов на засідання. Суддя Софія Чорна врахувала, що Богдана Бр. уже втретє за рік зупинили у стані сп'яніння за кермом і призначила йому максимальний штраф –51 тисячу гривень з позбавленням водійських прав на 10 років.

Нагадаємо, львівський рекордсмен з нетверезого водіння, 24-річний Іван Панас, отримав черговий штраф – цього разу на 51 тисячу гривень. Суд також прийняв уже друге рішення конфіскувати у нього автомобіль. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах