На Сихові 37-річний львів’янин намагався вбити себе на очах у дружини та малолітніх дітей (відео)

На Сихові 37-річний львів’янин намагався вбити себе на очах у дружини та малолітніх дітей

На Сихові 37-річний львів’янин намагався вбити себе на очах у дружини та малолітніх дітей Фото: unsplash.com/Sasha Freemind (умовне)

Події
17 лютого 2022 15:31

У Сихівському районі Львова 37-річний чоловік намагався викинутись з десятого поверху будинку на проспекті Червоної Калини. П’яний львів’янин сидів на поручні, в цей же час у квартирі перебувала його дружина та двоє малолітніх дітей.

Як повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівської області, 16 лютого на лінію «102» зателефонувала жінка і розповіла, що її 37-річний нетверезий чоловік поводиться агресивно.

«Двері до помешкання з проханням врятувати батька інспекторам відчинив син заявниці. Патрульні встановили, що чоловік зачинився на балконі 10-го поверху й сів на поручні. Впродовж години ТОРівці вели перемовини телефоном. Львів'янин відмовлявся злазити з поручня й наказував не наближатися до нього патрульним», - йдеться в повідомленні.

Поліцейські вмовили чоловіка випити чашку чаю. Коли дружина давала чашку чоловікові, патрульні перехопили його руки та силоміць затягнули до квартири.

Чоловіка передали медикам, які госпіталізували його для надання необхідної допомоги.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах