На Стрийщині чоловік погрожував дружині гранатою

На Стрийщині чоловік погрожував дружині гранатою

На Стрийщині чоловік погрожував дружині гранатою Фото: facebook.com/MVS.LVIV

Події
21 лютого 2022 10:43

У Стрийському районі 44-річний чоловік погрожував своїй дружині гранатою. На щастя, після перемовин із поліцією чоловік викинув гранату в річку, тож ніхто не постраждав. Тепер зловмиснику «світить» в’язниця.

Як розповіли у пресслужбі поліції Львівської області, 19 лютого о 1425 на оперативну лінію «102» надійшло повідомлення від мешканки одного з сіл Стрийського району про те, що її 44-річний чоловік погрожує гранатою.

Негайно було введено спеціальну поліцейську операцію. На місце події виїхали поліцейські, вибухотехніки та бійці спецпідрозділу КОРД. Після перемовин з правоохоронцями чоловік викинув гранату в річку. На щастя, ніхто не постраждав.

Чоловіка затримали. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України – хуліганство. За скоєне чоловіку загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, 18 лютого 25-річний чоловік жорстоко побив свого 7-річного пасинка. Дитину з переломом склепіння черепа, щелепи та множинними гематомами госпіталізували у реанімацію львівської лікарні.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах