Завідувачку відділення Львівської обласної клінічної лікарні затримали на хабарі

Завідувачку відділення Львівської обласної клінічної лікарні затримали на хабарі.

Завідувачку відділення Львівської обласної клінічної лікарні затримали на хабарі. Фото: lviv.gp.gov.ua

Події
23 лютого 2022 09:20

У Львові під час отримання хабара затримали затримали завідувачку профпатологічного відділення Львівської обласної клінічної лікарні Віру Дячкову. Інцидент стався у вівторок, 22 лютого. Жінку "взяли на гарячому" під час передачі їй 1500 доларів США за надання висновку щодо втрати працездатності.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

У головному управлінні НайполіціїЛьвівщини розповіли, що лікарка, будучи головою лікарсько-експертної комісії, вимагала та одержала 1500 доларів США від працівника підприємства за надання висновку щодо втрати працездатності внаслідок хронічних професійних захворювань. Її затримали після передачі усієї суми хабара.

Завідувачку відділення Львівської обласної клінічної лікарні затримали на хабарі.Завідувачку відділення Львівської обласної клінічної лікарні затримали на хабарі. Фото: lviv.gp.gov.ua

Тривають слідчі дії. Затриманій готують підозру за вимагання та одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 ККУ). Їй обиратимуть запобіжний захід та клопотатимуть про відсторонення від займаної посади.

Правоохоронці не розголошують дані про затриманого на хабарі керівника відділення, втім, за даними Zaxid.net, затримали завідувачку профпатологічного відділення Львівської обласної клінічної лікарні Віру Дячкову.



Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах