Ще двох ведмедів з київського притулку привезли до Львова

Ще двох ведмедів з київського притулку привезли до Львова

Ще двох ведмедів з київського притулку привезли до Львова Фото: inlviv.in.ua (умовне)

Події
07 березня 2022 18:54

Напередодні ввечері, 6 березня, до реабілітаційного центру для бурих ведмедів «Домажир», що неподалік Львова, із притулку «Біла скеля» з-під Києва привезли ще двох ведмедів. Про це повідомили на Фейсбук-сторінці «Домажиру».

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Загалом до львівського притулку з-під Києва евакуювали вже сімох ведмедів. П’ятьох з них привезли минулого тижня.

Ще двох ведмедів з київського притулку привезли до ЛьвоваЩе двох ведмедів з київського притулку привезли до Львова Фото: facebook.com/BearSanctuaryDomazhyr

Ще двох ведмедів з київського притулку привезли до ЛьвоваЩе двох ведмедів з київського притулку привезли до Львова Фото: facebook.com/BearSanctuaryDomazhyr

Наразі у ведмежому притулку «Домажир» живуть 29 ведмедів та ще семеро ведмедів-переселенців. Працівники центру обіцяють однаково турбуватись та доглядати усіх клишоногих вихованців.  

Довідково. Центр порятунку та реабілітації бурих ведмедів в Україні «Домажир» розташований у селі Жорниська Яворівського району. Тут чотирилапим з цирків, зоопарків та притравочних станцій допомагають повернутися до нормального життя після перебування в неволі. Ведмедики, які потрапляють в «Домажир», залишаються тут на довічне утримання. В притулку тварин називають своїми вихованцями, адже кожен з них має власне ім’я та свою сумну історію.

Також на території розташовано також великий освітньо-відпочинковий простір, де можна взяти участь у різних заходах, поїсти у кафе та весело провести час.

Нагадаємо, львів’ян просять допомогти покинутим тваринам.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах