Львівська дитяча лікарня отримала Starlink від Ілона Маска

У львівській дитячій лікарні з'явилися термінали Starlink

У львівській дитячій лікарні з'явилися термінали Starlink Фото: facebook.com/zusdmc

Події
21 березня 2022 16:14

У Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі з’явилися термінали для роботи супутникового інтернету Starlink від компанії Ілона Маска SpaceX. Максимальна швидкість досягає до 150 Мбіт/с.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Як повідомили 21 березня у Центрі, один термінал дитячій лікарні у Львові передало Міністерство охорони здоров’я України у взаємодії з Міністерством цифрової трансформації.

У львівсьій дитячій лікарні з'явилися термінали StarlinkУ львівсьій дитячій лікарні з'явилися термінали Starlink Фото: facebook.com/zusdmc

«Нове сучасне обладнання використовуватимуть під час відключення або проблемах з основою мережею. Термінал, у якості роутера, здатний роздавати якісний Wi-Fi на десятки пристроїв», —повідомили у медичному центрі.

Другий пристрій дитячий медичний заклад отримав від St. Jude Children's Research Hospital (госпіталь святого Юди) із США, який від початку війни активно допомагає евакуйовувати з України важкохворих дітей на лікування за кордон.

Нагадаємо, відомий американський бізнесмен Ілон Маск відкрив для українців доступ до "інтернету з супутника" Starlink. Відомо, хто зараз може користуватися цією розробкою та навіщо вона потрібна. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах