Садовий закликав всі будівельні компанії відновлювати роботи у Львові

Садовий закликав всі будівельні компанії відновлювати роботи у Львові

Садовий закликав всі будівельні компанії відновлювати роботи у Львові Фото: city-adm.lviv.ua/Роман Балук (умовне)

Події
24 березня 2022 15:59

Міський голова Андрій Садовий закликав усі будівельні компанії відновлювати роботи у Львові, адже вимушеним переселенцям необхідне житло. Також у мерії розглядають варіанти будівництва котеджних містечок для вимушено переміщених осіб.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«Львів до 24 лютого був тим містом, де найбільше, після Києва, будувалося житла. Тому зараз даємо чіткий меседж усім будівельним компаніям – відновлювати активні роботи, бо людям потрібне житло. Людям потрібне не лише тимчасове житло, а й житло для постійного проживання», – пояснив мер Львова Андрій Садовий.

Крім того, сьогодні у Львові виділять конкретні ділянки Львові для будівництва котеджних містечок. Йдеться про будівлі, які достатньо швидко монтуються. Уже вивчають пропозиції від турецьких, німецьких і українських компаній, щоб вийти на оптимальний варіант.

«Люди, які приїхали, не можуть жити в школі чи спортзалі. Їм потрібно давати можливість нормально бути в Україні. Відзначу, що ми не можемо передбачити, доки буде війна, але поки росія є і буде нашим сусідом, вона завжди буде джерелом агресії до України. Тому ми завжди маємо бути напоготові», – наголосив мер Львова Андрій Садовий.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах