На Львівщині шиють спеціальні жилети для українських військових – як долучитись

На Львівщині шиють спеціальні жилети для українських військових – як долучитись

На Львівщині шиють спеціальні жилети для українських військових – як долучитись Фото: loda.gov.ua

Події
30 березня 2022 19:00

Неподалік Червонограда, що на Львівщині, волонтери шиють розвантажувальні жилети для українських військовослужбовців. Уже вдалося пошити понад 200 спеціальних жилетів. Та ініціатива ще потребує швачок. Про це повідомили у пресслужбі Львівської військової адміністрації.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«Ми потребуємо майстерних рук швачок. По можливості – залучаємо кошти благодійників, щоб оплатити цю нелегку роботу, а ще – обіцяємо здорову та позитивну атмосферу в колективі. Шити можна як у нас, так і брати викройки додому, якщо ваша швейна машинка дозволяє шити цупкіші тканини. Ваші руки дуже потрібні нам та хлопцям, котрі боронять Україну!», – говорить кураторка процесу пошиття розвантажувальних жилетів пані Марія.

На Львівщині шиють спеціальні жилети для українських військових – як долучитисьНа Львівщині шиють спеціальні жилети для українських військових – як долучитись Фото: loda.gov.ua

Двадцять рулонів спеціальної тканини для пошиття розвантажувальних жилетів передали як гуманітарну допомогу з Литви. А ще – медикаменти, турнікети, пальне, продукти та іншу допомогу.

Кураторка процесу пошиття пані Марія запрошує охочих долучатися до волонтерської ініціативи. Всі деталі за телефоном (097) 953 45 02.

Нагадаємо, щодня, окрім неділі, у Пороховій вежі у Львові десятки людей збираються, аби плести маскувальні сітки для українських військових. Зараз волонтери отримали замовлення на 20 сіток для полку «Азов», тому просять львів’ян приносити тканину. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах