До львівської лікарні потрапив 5-річний хлопчик, якого мама накрила собою від обстрілу

До львівської лікарні потрапив 5-річний хлопчик, якого мама накрила собою під час обстрілу росіянами

До львівської лікарні потрапив 5-річний хлопчик, якого мама накрила собою під час обстрілу росіянами Фото: facebook.com/1tmolviv

Події
03 травня 2022 16:50

У Львові медики проводять реабілітацію 5-річного хлопчика з Миколаївщини, який потрапив під обстріл російськими окупантами, коли намагався евакуюватися. Його мама, накривши собою сина, загинула. Хлопчик отримав черепно-мозкову травму.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Одного дня 48-річний Володимир з Миколаєва втратив доньку, сина та дружину. Двома автомобілями під білими прапорами п’ятеро людей намагалися втекти від війни. Однак їхні машини російські окупанти розстріляли з кулеметів.

«З пасажирів першої автівки дивом вдалося вижити лише зятеві та 5-річному онуку Михайлику. У чоловіка кульові поранення ніг, у дитини – черепно-мозкова травма. Мама, яка сиділа поруч, накрила сина своїм тілом. Куля потрапила їй в голову. В іншій автівці загинули всі», — повідомили у Першому територіальному медичному об’єднанні Львова.

До львівської лікарні потрапив 5-річний хлопчик, якого мама накрила собою під час обстрілу росіянамиДо львівської лікарні потрапив 5-річний хлопчик, якого мама накрила собою під час обстрілу росіянами Фото: facebook.com/1tmolviv

Володимиру, який приїхав на місце розстрілу, довелося самотужки поховати найрідніших людей. Три могили – для дітей та дружини – він викопав у себе в селі. Тепер це окупована ворогом територія. Потім із пораненим зятем вирушив у Миколаїв. Саме туди швидка повезла онука. Однак попереду був ворожий блокпост.

Після допиту росіяни пригрозили українцям розстрілом. Лікар із швидкої, яка випадково проїздила повз, сказав, що чоловіки – його пацієнти. Їх відпустили.

Лікарню Миколаєва, куди нарешті вони дісталися, почали обстрілювати. Ховаючись в укритті, дідусь та батько вирішили евакуювати маленького Михайлика до Львова.

Нагадаємо, пара з Лисичанська, Оксана та Віктор, відсвяткували весілля у лікарняній палаті у Львові. Наречений кружляв кохану на руках. Саме тут, в одній із міських лікарень Львова, молода жінка отримує лікування й реабілітацію внаслідок важкої травми – Оксані відірвало ноги та чотири пальці лівої руки. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах