На Львівщині судитимуть трьох псевдоінвалідів, які хотіли втекти за кордон

На Львівщині судитимуть трьох псевдоінвалідів, які хотіли втекти за кордон

На Львівщині судитимуть трьох псевдоінвалідів, які хотіли втекти за кордон Фото: facebook.com/DPSUkraine (ілюстративне)

Події
02 червня 2022 12:52

На Львівщині судитимуть трьох чоловіків, які намагались виїхати з України з підробленими документами. Для виїзду з країни чоловіки приписали собі інвалідність. Ухилянтам загрожує до 2 років обмеження волі. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, 34-річний мешканець Миколаївської області підробив висновок медико-соціальної експертизи, приписавши собі другу групу інвалідності. У пункті пропуску «Краківець» чоловік пред’явив підроблений документ, однак ознаки підробки виявили прикордонники.

Чоловіку повідомили про підозру у скоєнні кримінальних проступків –  підроблення та використанні завідомо підробленого документа. Досудове розслідування завершене,  обвинувальний акт скерований на розгляд суду.

Ще двох ухилянтів спіймали в пункті пропуску «Грушів». 34-річний мешканець Івано-Франківської області через один з месенджерів надав свої анкетні дані невідомій особі для виготовлення тимчасової посвідки про його зняття з військового обліку та довідки  про визнання непридатним до проходження військової служби. А 46-річний житель Харківської області надав свої анкетні дані для виготовлення підробленого пенсійного  посвідчення та медичного висновку про інвалідність.

Дізнавачі завершили досудові розслідування у кримінальних провадженнях за  пособництво в підробленні документа та використання завідомо підробленого документа.

Обвинувальні акти передані на розгляд суду. За скоєне підозрюваним загрожує до двох років обмеження волі.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах