Є відповідь: чи можна у Львові пити пиво на літній терасі пабу

Є відповідь: чи можна у Львові пити пиво на літній терасі пабу.

Є відповідь: чи можна у Львові пити пиво на літній терасі пабу. Фото: Юрій Богун

Події
06 червня 2022 07:24

У Львові послабили обмеження для закладів громадського харчування та торгових мереж щодо продажу алкогольних напоїв. Так, із 3 червня у місті дозволили продаж міцного алкоголю. Відповідне розпорядження підписав міський голова Львова Андрій Садовий. Втім, розпивати алкоголь на літніх майданчиках заборонено. Так, навіть пиво на терасі пабу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як вказано у розпорядженні, підписаному Андрієм Садовим, з 3 червня заборона на продаж алкоголю у Львові діє з 21:00 до 12:00. Протягом решти доби у місті можна продавати всі види алкоголю у ресторанах, магазинах і супермаркетах. Втім, розпивання його на літніх майданчиках і терасах ресторанів, пабів, кнайп, піцерій, кафе й інших закладів заборонено й надалі.

Попри те, що деякі львівські паби та кафе порушують цю заборону, вживання клієнтами будь-якого алкоголю на відкритих терасах є неприпустимим. Порушників залучатимуть до громадських робіт.

Нагадаємо, з 1 березня у Львові повністю заборонили продаж алкоголю. Втім з 2 квітня дозволили продаж пива та сухого вина, але з обмеженнями. А з 3 червня у Львові дозволили продаж міцного алкоголю у закладах харчування і супермаркетах. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах