На Львівщині судитимуть чоловіків, які намагалися втекти за кордон, видаючи себе за інвалідів

На Львівщині судитимуть чоловіків, які намагалися втекти за кордон, видаючи себе за інвалідів

На Львівщині судитимуть чоловіків, які намагалися втекти за кордон, видаючи себе за інвалідів Фото: facebook.com/MVS.LVIV

Події
07 червня 2022 14:38

На Львівщині судитимуть двох чоловіків, які намагались виїхати з України з підробленими документами. Для виїзду з країни чоловіки стали «інвалідами». Тепер ухилянтам загрожує до 2 років обмеження волі. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, 32-річний житель Запоріжжя знайшов в Інтернеті бланк довідки медико-соціальної експертної комісії та вніс відомості про інвалідність ІІ групи з дитинства. В подальшому він пред’явив підроблений документ у пункті пропуску «Мостиська».

Ще один втікач пред’явив підроблені документи у пункті пропуску «Шегині». 21-річний киянин підробив пенсійне посвідчення, посвідчення військовозобов’язаного та довідку військово-лікарської комісії, внісши в них неправдиві відомості про інвалідність, непридатність до військової служби та зняття з військового обліку.

Дізнавачі повідомили обом ухилянтам про підозру у вчиненні кримінальних проступків, а саме підробленні та використанні завідомо підробленого документа. За скоєне чоловікам загрожує до 2 років обмеження волі.

Досудові розслідування звершені, обвинувальні акти скерували на розгляд суду.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах