На Львівщині 14 червня оголосили штормове попередження

На Львівщині 14 червня оголосили штормове попередження

На Львівщині 14 червня оголосили штормове попередження Фото: unsplash.com

Події
13 червня 2022 19:02

У вівторок, 14 червня, на Львівщині оголосили штормове попередження. По території області прогнозують грози і сильні пориви вітру.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації.

За повідомленням Львівського регіонального центру з гідрометеорології України, у Львівській області та Львові 14 червня вночі збережуться грози, місцями пориви північно-західного вітру 15 –20 метрів на секунду.

Так, вночі синоптики прогнозують короткочасні дощі і грози. Вдень без істотних опадів. Вітер північно-західний, 9 – 14 метрів на секунду, вночі місцями пориви 15 – 20 метрів на секунду. Температура вночі 9 – 14 градусів, вдень 18 – 23 тепла.

Погіршення видимості в дощі. Вночі та вранці туман 500 - 1000 метрів. Атмосферний тиск коливатиметься, відносна вологість повітря зменшиться.

Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається до населення із застереженням бути уважними і обережними під час погіршення погодних умов.

"Просимо Вас відповідально ставитись до власного життя та життя своїх рідних і в разі небезпеки телефонувати до Служби порятунку “101”", — йдеться у повідомленні.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах