16-річна львів'янка потрапила у реанімацію через укус змії

16-річна львів'янка потрапила у реанімацію через укус змії

16-річна львів'янка потрапила у реанімацію через укус змії Фото: zhzh.com.ua

Події
26 червня 2022 16:43

16-річна львів'янка потрапила у реанімацію через укус змії. Загалом протягом доби на Львівщині зафіксовано три випадки укусів змій, серед яких двоє дітей.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Як повідомили в ДСНС у Львівській області, у суботу, 26 червня, через укус змії в реанімаційне відділення Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру поступила дівчина 2006 року народження, жителька Львова. Стан потерпілої – задовільний.

Цього ж дня в реанімаційне відділення Сколівської центральної лікарні після укусу змії поступив чоловік 1995 року народження, житель Львова. Стан потерпілого – середньої важкості.

О 19:40 в реанімаційне відділення Сколівської центральної лікарні поступив хлопець 2012 року народження, житель Сколе Стрийського району, з діагнозом «укус змії правої стопи». Стан дитини – середньої важкості.

Якщо випадково побачили плазуна поряд із собою – не панікуйте, не наближайтесь і не робіть різких рухів, а спокійно відійдіть. У плазунів поганий зір та слух, але своїм тілом вони дуже добре вловлюють коливання землі на відстані 10-15 метрів. Будьте уважні у місцях, де можна зустріти плазунів: висока трава, кущі, ліс. Вирушаючи у ліс краще взувати високе, щільне взуття, котре змія не прокусить.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах