Укрпошта відкрила магазин на платформі Amazon

Укрпошта відкрила магазин на платформі Amazon.

Укрпошта відкрила магазин на платформі Amazon. Фото: t.me/igorsmelyansky

Події
28 червня 2022 09:48

28 червня Укрпошта офіційно відкрила свій магазин на міжнародній платформі Amazon і стала першою поштовою компанією у світі, яка змогла це зробити. На інтернет-майданчику вже доступна для покупки нова марка Укрпошти "Українська мрія", яка почне продаватися сьогодні.

Як повідомив на своєму Telegram-каналі генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський, компанія йшла до відкриття власного магазину на Amazon дуже довго. Основною ціллю команди було дати можливість українціям мати доступ до майданчика Amazon, адже там є багато корисних речей для ЗСУ та територіальної оборони.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Поки Amazon не йде до нас, ми вирішили піти до Amazon, щоб краще познайомитись з ним, перед тим, як привести його в Україну, - пояснив Смілянский рішення компанії відкрити магазин на цій платформі.

Відтепер люди по всьому світу, зокрема і в США, зможуть купити марки, що присвячені сучасній війні в Україні, та інші товари Укрпошти. Ігор Смілянський також припустив, що робота Укрпошти з Amazon допоможе українцям, які бажають вийти на міжнародний ринок, зробити це.

- І хто знає, може зовсім скоро на цьому майданчику, в магазині Укрпошти з’являться і ваші товари, які ми із задоволенням доставимо в США, здійснивши мрію виходу на світовий ринок! - сказав гендиректор Укрпошти.

Ігор Смілянський опублікував посилання на магазин компанії на міжнародній платформі. Він закликав ділитися цим посиланням з друзями в інших країнах.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що українці за допомогою голосування обрали дизайн нової марки, присвяченої війні. Вона стане продовженням серії вже випущених марок, але тема вже не стосуватиметься російського корабля. Наступна марка Укрпошти буде присвячена "тракторним військам України", які вміло привласнюють собі ворожі танки.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах