Трирічний переселенець сам гуляв вечірнім Львовом

Трирічний переселенець сам гуляв вечірнім Львовом.

Трирічний переселенець сам гуляв вечірнім Львовом. Фото: facebook.com/Патрульна поліція Львівської області

Події
30 червня 2022 08:44

Патрульні зустріли у Львові трирічного хлопчика, який сам гуляв містом у вечірній час. Як виявилося, малий є переселенцем. Копи показали дитині кілька фото й встановили, що вона  живе в одному з львівських модульних містечок. Опісля хлопчика на патрульному автомобілі відвезли до схвильованих мами та бабусі, провівши з дорослими профілактичну бесіду. Про це повідомили у Патрульній поліції Львівської області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Трирічний переселенець сам гуляв вечірнім Львовом.Трирічний переселенець сам гуляв вечірнім Львовом. Фото: facebook.com/Патрульна поліція Львівської області

Як йдеться у повідомленні, близько 21-ї години, патрулюючи на вулиці Драгана, інспектори Володимир Антонів та Тарас Стех помітили маленького хлопчика, який плакав. Біля хлопчика стояла жінка, яка саме збиралася викликати поліцію. Заспокоївши Михайлика, він розповів патрульним, що гуляв з бабусею та загубився. Інспектори передали орієнтування екіпажам та розпочали пошуки батьків згуби. Вже в службовому автомобілі 3-річний хлопчик розповів, що з батьками нещодавно переїхав до Львова. Тож охоронці порядку вирішили показати фотографії модульного містечка, яке розташоване за кілька вулиць від місця, де знайшли дитину. Побачивши фотографії, Михайлик зрадів та сказав, що живе саме там.

"На місці їх зустріла схвильована 64-річна бабуся. Жінка розповіла, що втратила онука з поля зору. Тоді вона зателефонувала його матері, яка самотужки почала шукати сина. Поліцейські передали Михайлика в обійми рідним та провели з батьками профілактичну бесіду", - йдеться у повідомленні.

Трирічний переселенець сам гуляв вечірнім Львовом.Трирічний переселенець сам гуляв вечірнім Львовом. Фото: facebook.com/Патрульна поліція Львівської області

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах