​​134 доба війни: яка ситуація у Львівській області

​​134 доба війни: яка ситуація у Львівській області

​​134 доба війни: яка ситуація у Львівській області Фото: profoto.lviv.ua

Події
07 липня 2022 09:58

У Львові та області протягом доби не було сповіщень про повітряну тривогу. Водночас до Львова продовжують евакуйовувати українців із зон активних бойових дій. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Як повідомив очільник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький, впродовж доби жодного разу сирена не сповіщала про повітряну тривогу. «Дякуємо за це нашим воїнам на всіх фронтах», – сказав він.

Евакуація українців на Львівщину

Двома евакуаційними потягами у Львів приїхали ще 162 вимушено переміщені особи. Всі ці люди можуть звернутися міський центр підтримки вимушено переміщених осіб, який відкрили на вулиці Костя Левицького, 67. Тут переселенці можуть отримати допомогу й консультації фахівців із різних сфер життя: помешкання й соціальна підтримка, пошук роботи, освіта і дозвілля, медицина, відновлення документів, домашні улюбленці тощо.  

Ситуація на кордоні

Пункти пропуску на виїзд у Львівській області перетнули 18429 осіб. До Перемишля зі Львівщини чотирма потягами вирушили 880 людей.

Робота поліції

Поліція області прийняла 1636 викликів щодо підозрілих людей та об‘єктів. Поліцейські нагадують: якщо ви помітили підозрілих осіб чи транспортний засіб або виявили потенційно вибухонебезпечний предмет, телефонуйте на оперативну лінію 102.  

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах