Львівські десантники знищили 14 ворожих танків, 16 бронемашин та понад 70 росіян – відео

Бійці львівської 80-ї бригади знищили 5 російських танків та 9 бронемашин

Бійці львівської 80-ї бригади знищили 5 російських танків та 9 бронемашин Фото: facebook.com/80brigade

Події
15 липня 2022 17:45

Протягом двох днів бійці львівської 80-ї бригади знищили 14 російських танків, 16 одиниць броньованої техніки та понад 70 російських військових.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Як повідомляє Служба зв’язків з громадськістю 80 окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ, у цей день на східному напрямку зав’язався стрілецький бій.

“Ювелірно спрацювали бійці 80-ї бригади у координації з іншими підрозділами ЗСУ. Знищили – УВАГА - 5 танків та 9 БМП! На відмінно спрацювали наші «птуристи». Лише погляньте, як чітко вони ліквідовують ворога. Прямо як у тирі. Дякуємо росіянам за поповнення запасів вітчизняного металобрухту, але краще йдіть за вашим кораблем. Вас всіх чекає один кінець», – йдеться у повідомленні.

«13 липня ворог розпочав масовану атаку на українські позиції. Та ми були готові. Штурмовики 80 бригади, організувавши чітку тактичну взаємодію з іншими підрозділами ЗСУ та НГУ cпільно підбили 9 російських танків (майже танкову роту!!!), 7 одиниць іншої бронетехніки( БТР та БМП), один вантажний автомобіль та знищили приблизно 70 окупантів», – зазначають у 80-й бригаді.

Розвідка помічала та фіксувала цілі, а потім їх утилізовувала артилерія та штурмові групи за допомогою ПТРК "Стугна-П", "Джавелін", ПТУР "NLAW' та гранатометів РПГ-7, АТ-4.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах