7-річного львів'янина Романа Олесіва, який постраждав від авіаудару у Вінниці, лікуватимуть у Німеччині

7-річного львів'янина Романа Олесіва, який постраждав від авіаудару у Вінниці, лікуватимуть у Німеччині.

7-річного львів'янина Романа Олесіва, який постраждав від авіаудару у Вінниці, лікуватимуть у Німеччині. Фото: city-adm.lviv.ua.

Події
21 липня 2022 13:24

7-річного львів’янина Романа Олесіва, який отримав важкі опіки 45% поверхні тіла та втратив маму під час авіаудару у Вінниці 14 липня, лікуватимуть у Німеччині. Про це повідомили у Львівській міській раді. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Роману Олесіву 7 років. Він зі Львова. У липні хлопчик разом з мамою поїхав навідати бабусю з дідусем у Вінницю. Там вони записалися на 14 липня на консультацію до лікаря у місцеву клініку.

"Батько Ярослав залишився у Львові. Того трагічного дня близько 11 години зв’язок із сином та дружиною зник. Вся країна дізналася – по Вінниці завдано ракетного удару.  Рому батько знайшов у Вінницькій обласній лікарні і тільки три дні тому за результатами ДНК-експертизи дізнався про смерть 29-річної дружини Галини", – йдеться у повідомленні. 

Хлопчик зараз перебуває у дуже важкому стані. Близько 45% тіла дитини вкрили зовнішні опіки, ще 35% – внутрішні. Вони настільки глибокі, що місцями навіть досягають кісток. Обгоріло обличчя, верхні та нижні кінцівки, дихальні шляхи. До того ж у Роми закритий перелом лівої руки та кілька уламків від снаряду у черепі.

Маленького пацієнта транспортували до Львова, а потім дитину евакуювали до Німеччини. На Ромчика чекає ще ряд втручань, у тому числі пересадка шкіри та пластичні операції.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах