Львівська ІТ-компанія придбає 29 карет швидкої допомоги для ЗСУ

Львівська ІТ-компанія придбає 29 карет швидкої для ЗСУ та пожертвує 2 мільйони

Львівська ІТ-компанія придбає 29 карет швидкої для ЗСУ та пожертвує 2 мільйони Фото: loda.gov.ua

Події
29 липня 2022 10:11

Львівська ІТ-компанія SoftServe оголосила про закупівлю 29 автомобілів швидкої допомоги та обладнання до них. Додатково працівники компанії пожертвували ще 2 мільйони гривень, які витратять на медичну допомогу для найгарячіших точок фронту.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Благодійний фонд “Відкриті очі, якому перерахували гроші, уже придбав 8 автомобілів та обладнання до них, зокрема, дефібрилятори, монітори пацієнта, апарати штучної вентиляції легень, медикаменти тощо. Швидкі купують в Німеччині, Франції, Великій Британії та Нідерландах. Над їх перевезенням та комплектацією працює команда волонтерів компанії, які вирішили добровільно підтримати проєкт. 

Зокрема, лікарі з Нідерландів, Німеччини та України консультують щодо необхідного медичного обладнання, спеціалісти на СТО перефарбовують автівки, а група водіїв допомагає перевозити швидкі з-за кордону.

«Щодня на війні сотні наших захисників зазнають поранень. Їхнє життя залежить від того, як швидко їм зможуть надати допомогу та доправити до лікарні або польового госпіталю. SoftServe у липні виповнилося 29 років, і замість гучних святкувань, компанія виділила гроші на те, що зараз справді важливо — порятунок наших захисників», — розповіла директорка благодійного фонду «Відкриті очі» Вікторія Міщук.

Закупівлю карет швидкої допомоги компанія SoftServe здійснює в межах ініціативи начальника Львівської обласної військової адміністрації Максима Козицького «1000 автомобілів свободи». Перші 8 швидких уже готові відправитися у найгарячіші точки фронту, найближчим часом Фонд планує здійснити закупівлю ще 21 автомобіля.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах