Під час бійки у Львові загинув 33-річний чоловік

Під час бійки у Львові загинув 33-річний чоловік

Під час бійки у Львові загинув 33-річний чоловік Фото: facebook.com/lvivpolice

Події
31 липня 2022 12:51

Пізно ввечері, 30 липня, у Львові сталася бійка між іноземцями, внаслідок чого загинув 33-річний чоловік. Патрульні затримали підозрюваного у вбивстві.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації.

«Близько 23-ї години, патрульні виявили порушення ПДР на перехресті вулиць Пасічна — Личаківська. Водія зупинили і почали розгляд справи про адміністративне правопорушення. Раптом, командир взводу Тарас Левицький почув дивні звуки на подвір'ї одного із будинків. Підійшовши ближче, він зрозумів, що там бійка. Поліцейський одразу покликав напарників», – йдеться у повідомленні патрульної поліції Львівщини.

Підбігши до місця бійки, вони побачили двох осіб в крові, які боролися на землі. Ще двоє чоловіків намагалися їх розборонити. Один із них повідомив, що в іншого є ніж і він вже вдарив ним опонента.

“Поліцейські миттю розтягнули їх. Ймовірного зловмисника затримали та викликали медиків. Командир швидко побіг за аптечкою аби надати домедичну допомогу. Прямуючи до службового автомобіля, він побачив швидку допомогу, яка проїжджала повз. Зупинивши медиків він провів їх до потерпілого», – розповіли правоохоронці.

На жаль, 33-річного чоловіка врятувати не вдалося. Натомість, затримали 48-річного чоловіка.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу, експертів, адвоката та перекладача, адже всі, раніше згадані особи, є іноземцями, які проживають у Львові.

Під час бійки у Львові загинув 33-річний чоловікПід час бійки у Львові загинув 33-річний чоловік Фото: facebook.com/lvivpolice

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах