У Львові викрили криптовалютний наркокартель

У Львові викрили криптовалютний наркокартель

У Львові викрили криптовалютний наркокартель Фото: lv.npu.gov.ua

Події
08 серпня 2022 13:54
Автор: Юрій Богун

Поліцейські припинили діяльність злочинної групи торговців наркотиками та психотропами. Пр це повідомляє Головне управління Національної поліції у Львівській області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як встановили правоохоронці, до складу групи входили п’ятеро осіб – 22-річний організатор, двоє складменів, двоє закладчиків та їх посібник, віком від 21 до 28 років - усі мешканці Львова та області.

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що зловмисники налагодили незаконний збут наркотичного засобу «канабіс», а також психотропних речовин «амфетамін» та «МДМА» на території Львова та області.

Для реалізації «товару» вони використовували Телеграм-канал з можливістю розрахунку за допомогою криптовалют, а також реалізовували речовини, здійснюючи «закладки».

Під час санкціонованих обшуків за місцем проживання та в автомобілях фігурантів правоохоронці виявили та вилучили: наркотичний засіб «канабіс» та психотропну речовину «амфетамін», електронні ваги, зіп-пакети, чорнові записи, грошові кошти, виручені від незаконної діяльності, а також інші речові докази.

Окрім того, поліцейські вилучили у зловмисників пристрій, схожий на пістолет та набої до нього. Усе скеровано на експертне дослідження.

Також правоохоронці виявили 17 закладок із порошкоподібною речовиною білого кольору, ззовні схожої на психотропну речовину «амфетамін».

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах