У Львові чиновниця з лікарем "перетворювали" здорових чоловіків на інвалідів

У Львові чиновниця з лікарем "перетворювали" здорових чоловіків на інвалідів.

У Львові чиновниця з лікарем "перетворювали" здорових чоловіків на інвалідів. Фото: fakty.ua.

Події
18 серпня 2022 10:06

Львівську чиновницю підозрюють у виготовленні документів для ухилянтів. Під час обшуку в кабінеті 47-річної працівниці Сихівського відділу соцзахисту, яка працювала у змові з медиками, знайшли понад 17 тисяч доларів, 1,3 тисячі євро та 4 тисячі гривень. Шахрайку затримали. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як розповіли в прокуратурі Львівщини, чиновниця районного відділу соцзахисту, змовившись з працівником лікарні, організовувала виготовлення довідки для МСЕК про встановлення групи інвалідності для ухилянтів. За свої послуги брала хабар у сумі 1 300 доларів.

У Львові чиновниця з лікарем "перетворювали" чоловіків на інвалідів.У Львові чиновниця з лікарем "перетворювали" чоловіків на інвалідів. Фото: lviv.gp.gov.ua.

Поліцейські та прокурори провели обшук у службовому кабінеті чиновниці. Вилучено велику кількість готівки – понад 17 тисяч доларів, 1,3 тисячі євро та 4 тисячі гривень. Чиновницю затримали. Їй готують офіційну підозру за організацію незаконного переправлення військовозобов’язаних через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 ККУ) та обрання запобіжного заходу. Також встановлюють інших причетних до схеми осіб. 

У Львівській мерії зазначили, що сподіваються на об’єктивне розслідування справи та максимальне притягнення винних до відповідальності.

Правоохоронці не розголошують, працівницю якого відділу соцзахисту затримали. За даними Zaxid.net, в організації схеми підозрюють 47-річну чиновницю Сихівського відділу соцзахисту.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах