Львівські лікарі рятують 40-річну жінку, яку засипало землею у 5-метровій вирві від ракети

Львівські лікарі рятують 40-річну жінку, яку засипало землею у 5-метровій вирві від ракети

Львівські лікарі рятують 40-річну жінку, яку засипало землею у 5-метровій вирві від ракети Фото: facebook.com/1tmolviv

Події
25 серпня 2022 08:02

Львівські медики виборюють змогу ходити для 40-річної жінки з Бахмута, яку дістали з 5-метрової вирви, утвореної від вибуху російської ракети. Тоді її ледь живу засипало землею.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Як повідомили у Першому медоб’єднанні Львова, це сталося у Бахмуті в липні. Того дня 40-річна Оксана з чоловіком поверталися від подруги. Останнє, що пам’ятає: дзвін у вухах, різкий біль в руці та важкість землі, котра, як тоді здавалося, заживо її ховає.

Львівські лікарі рятують 40-річну жінку, яку засипало землею у 5-метровій вирві від ракетиЛьвівські лікарі рятують 40-річну жінку, яку засипало землею у 5-метровій вирві від ракети Фото: city-adm.lviv.ua

«З останніх сил жінка покликала чоловіка. Його відкинуло вибуховою хвилею, та він її почув. Далі – лікарня Дніпра. Туди Оксана потрапила з уламковими пораненнями правої легені, печінки, обширними ранами лівого плеча, відкритими переломами обох ніг та правої руки», – йдеться у повідомленні лікарів.

Одинадцять днів жінка провела в реанімації. Коли її стан дещо вдалося стабілізувати, евакуаційний потяг доправив Оксану до лікарні святого Пантелеймона Першого медоб’єднання Львова, де жінці доліковують рани живота, рук та ніг. Наразі триває боротьба за її розтрощену кінцівку. Лікарі намагаються врятувати ліву ногу від ампутації.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах