Львівські лікарі рятують жінку з Авдіївки, в будинок якої влучили чотири російські ракети

Львівські лікарі рятують жінку з Авдіївки, в будинок якої прилетіли чотири російські ракети

Львівські лікарі рятують жінку з Авдіївки, в будинок якої прилетіли чотири російські ракети Фото: facebook.com/1tmolviv

Події
30 серпня 2022 10:02

У львівській лікарні медики понад місяць рятують 34-річну Оксану з Авдіївки, яка отримала важкі поранення внаслідок влучання чотирьох ракет в дім жінки. Оксана отримала опіки обличчя і їй відірвало частину кістки на нозі. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Як повідомили у Першому територіальному медобʼєднанні Львова, коли почався обстріл, 34-річна Оксана з чоловіком Станіславом були на подвір’ї. Ракети почали прилітати одна за одною. Росіяни влучали в дім жінки чотири рази в одне і те ж місце. Подружжя впало на землю. Та, якщо чоловік вцілів, Оксану зачепило уламком. Поранену, він відніс дружину в дім. Друзі допомогли дістатися місцевої лікарні.

У львівській лікарні понад місяць рятують важко поранену 34-річну жінку з АвдіївкиУ львівській лікарні понад місяць рятують важко поранену 34-річну жінку з Авдіївки Фото: facebook.com/1tmolviv

«У жінки діагностували мінно-вибухову травму: багатоуламкове поранення правої гомілки з дефектами м'яких тканин та опіки обличчя. Лікували місяць, потім евакуаційним потягом доправили до нашої Лікарні Св. Пантелеймона Першого медоб’єднання Львова. Тут до лікування Оксани долучилася мультидисциплінарна команда», – повідомили медики.

Лікарі не сумніваються, що пацієнтка буде ходити.

У львівській лікарні понад місяць рятують важко поранену 34-річну жінку з АвдіївкиУ львівській лікарні понад місяць рятують важко поранену 34-річну жінку з Авдіївки Фото: facebook.com/1tmolviv

Попри пережите, жінка радіє, що ніхто із її рідних не постраждав. В Оксани та Станіслава двоє синів: 11-річний Роман та 14-річний Кирило. Разом із сім’єю вони прагнуть повернутися додому і під завалами відшукати колекцію мініатюрних автомобілів синів. Хлопці хочуть жити у Авдіївці і вже розробляють проект, аби з батьком відбудувати свій дім.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах