Чому iPhone 11 називають «народним айфоном»

Чому iPhone 11 називають «народним айфоном».

Чому iPhone 11 називають «народним айфоном». Фото ілюстративне: unsplash.com.

Події
31 серпня 2022 19:44

З моменту офіційного виходу iPhone 11 на ринок пройшло вже чимало, за мірками індустрії цифрових пристроїв, часу. Однак навіть після виходу ще кількох серій «яблучних смартфонів» iPhone 11 продовжує залишатися в тренді. Більше того, після зникнення з продажу iPhone XR він зайняв вакантне місце «народного айфона». Чому?

Цінове питання

Звичайно, головна «фішка» iPhone, який вийшов у 2019 році, порівняно з флагманськими серіями – це вартість. Очікується, що попередні покоління девайсів з часом починають дешевшати.

Інше питання - чи втрачає девайс свою актуальність так само швидко, як і вартість, або залишається працездатним навіть через 2-3 роки після офіційної презентації. У випадку з iPhone 11 можна сказати, що він повністю справляється із завданнями середньостатистичного користувача, а коштує набагато дешевше iPhone 12 і тим більше iPhone 13.

Донедавна він мав інший «народний конкурент», але серію XR було знято з продажу.

Чому iPhone 11 все ще гарний

Відверто кажучи, наступні покоління iPhone, які виходили в 2020 і 2021 роках, мають свої сильні сторони, інновації та козирі, яких немає в «одинадцятого».

Однак у iPhone 11 є все те, щоб комфортно користуватися мобільним девайсом, незалежно від того, що ви робите на телефоні - спілкуєтеся, граєте, дивіться відео або працює з додатками.

У нього, наприклад, екран без рамок, а технологія IPS не сильно відрізняється по картинці з тим же OLED у 12-го Айфона. Відмінності з дисплеєм у iPhone 13 помітніші, але і коштує флагман сильно дорожче.

У iPhone 11 хороше "залізо" всередині - процесор A13 - це означає, що з неспеціалізованими додатками та більшістю ігор телефон впорається "на відмінно". Акумулятор у смартфона теж непоганий - він дозволяє активно користуватися пристроєм без підзарядки весь день, а згодом хоч і втрачає ємність, але не критично швидко.

Камера у iPhone 11 – не найкраща на ринку, але вельми непогана. Якщо ви не займаєтеся зйомкою фотографій та відео професійно, ресурсом обладнання вам вистачить.

Нарешті, iPhone 11 працює в тій же екосистемі, що й інші продукти виробника, а його програмне забезпечення, якщо нічого не зміниться в політиці виробника, буде актуальним ще протягом декількох років.

Підбиваючи підсумок, якщо вам потрібен хороший iPhone з актуальними опціями та гарною продуктивністю, але ви не готові переплачувати за статус флагмана та інноваційні функції – iPhone 11 вам може підійти.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах