У Львові закривають ще одну ділянку Шевченка, маршрут 17 курсуватиме зі змінами

У Львові закривають ще одну ділянку Шевченка, маршрут 17 курсуватиме зі змінами

У Львові закривають ще одну ділянку Шевченка, маршрут 17 курсуватиме зі змінами Фото: city-adm.lviv.ua

Події
15 вересня 2022 08:40
Автор: Юрій Богун

У п’ятницю, 16 вересня, на ремонт закриють ще одну ділянку вул. Шевченка – від будинку № 60 до вул. Ярослава Мудрого. На час виконання робіт міські автобуси №17 курсуватимуть за зміненим маршрутом. Про це повідомляє Львівська міська рада.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«Об’їзд ремонтованої ділянки здійснюватиметься по вулицях Клепарівська – Золота - Єрошенка у двох напрямках», - поінформували в управлінні транспорту Львівської міської ради.

За інформацією ЛКП «Львівавтодор», зараз в районі перехрестя вулиць Шевченка - Яцкова тривають роботи з підключення інженерних мереж. «Далі тут виконуватимуть дорожні роботи та відкриють це перехрестя для руху транспорту», - зазначили у «Львівавтодор».

Нагадаємо, проєктом реконструкції вулиці Шевченка передбачено повне розбирання дорожнього одягу, трамвайних колій і тротуарів, зрізка зелених насаджень, які попадають в межі виконання робіт. Реконструкція всіх інженерних мереж.

Влаштування проїзної частини і суміщених з нею нових трамвайних колій посередині вулиці, влаштування вздовж проїзної частини з обох боків велосипедних смуг, влаштування кишень для машин швидкої допомоги, аварійних служб та тимчасової стоянки машин мешканців будинків. Влаштування тротуарів і пішохідних зон із забезпеченням комфортних умов для пересування та відпочинку маломобільних груп населення.

Влаштування контактної мережі трамваю, вуличного освітлення, благоустрій вуличного простору.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах