Переселенець з Луганська обікрав львів’янку, яка його прихистила

Переселенець з Луганська обікрав львів’янку, яка його прихистила

Переселенець з Луганська обікрав львів’янку, яка його прихистила Фото: necocheadigital.com

Події
27 вересня 2022 09:44

Переселенець з Луганська обікрав львів’янку, яка прихистила його, коли той втікав від війни. Він викрав у неї золоті і срібні прикраси, а також готівку в доларах.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Як повідомляється у вироку суду, чоловік переїхав до Львова на початку повномасштабного вторгнення Росії. Він проживав у квартирі львів'янки, яка погодилась прихистити його на час війни. Проживаючи в квартирі львів'янки, чоловік вкрав у неї 200 доларів, 2000 гривень, золоті та срібні прикраси вартістю 14,5 тисяч гривень.

В судовому засіданні переселенець визнав свою провину і розкаявся. Він розповів, що крадені ювелірні вироби здав у ломбард, а гроші витартив на себе. Коли на початку червня власниця квартири виявила зникнення прикрас, вона викликала поліцію, і він зізнався у вчиненні крадіжки та повідомив, де зберігаються прикраси. Курилко також заявив, що повернув власниці ювелірні прикраси та частково гроші: 50 доларів і 35 євро.

Суддя визнав чоловіка винним у крадіжці. Спочатку суд призначив йому 5 років ув'язнення, однак звільнив від покарання, встановивши 2 роки іспитового терміну. Протягом цього періоду чоловік має періодично з'являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації, повідомляти про зміну місця проживання, роботи або навчання.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах