Бабине літо 2022: коли прийде на Львівщину і що кажуть синоптики

Бабине літо 2022: коли прийде на Львівщину і що кажуть синоптики.

Бабине літо 2022: коли прийде на Львівщину і що кажуть синоптики. Фото: Юрій Богун.

Події
03 жовтня 2022 12:16

Осінь – єдина пора року, яка завжди приходить вчасно. Цьогоріч вона видалася не лише холодною, але й дощовою. Зливи періщать у Львівській області з перших днів вересня й вже встигли добряче всім набриднути. Втім, синоптики заспокоюють: найближчими днями прийде бабине літо.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Сонячну й теплу погоду синоптики прогнозують вже цього тижня. У деяких регіонах України стовпчики термометра можуть підійматися навіть до +20-27 градусів.

У Львові та області суттєво потеплішає вже з середи, 5 жовтня. Вдень прогнозують до +16-19 градусів. Погода буде сонячною до кінця тижня. 

Бабине літо 2022: коли прийде на Львівщину і що кажуть синоптики Бабине літо 2022: коли прийде на Львівщину і що кажуть синоптики

Додамо, що тепла пора у середині вересня - на початку жовтня отримала назву "бабине літо" через те, що в цей час жінки перестають працювати в полі. Відомий синоптик Леонід Горбань писав, що восени потепління та ясна погода приходять у першій декаді жовтня. 

Укргідромецентр підтверджує, що найближчими днями у більшості регіонів відчуватиметься значне потепління. На початку жовтня в Україні буде тепла осіння погода. Тепла повітряна маса, яка зараз відчувається на заході, пізніше пошириться всією Україною.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах