Ресторани у Львові, які пропонують «шведський стіл» — ціни

Ресторани у Львові, які пропонують «шведський стіл» — ціни.

Ресторани у Львові, які пропонують «шведський стіл» — ціни. Фото: unsplash.com.

Події
04 жовтня 2022 08:25

Не всі люблять чекати, доки їм приготують і подадуть замовлені страви, а інколи на це просто немає часу. А буває й таке, що гість, йдучи на сніданок, обід, полуденок, або вечерю, ще сам не знає чого хоче, й ідеальним варіантом для нього є вибрати з вітрини те, що на нього «дивиться» і саме стільки, скільки хочеться. Де поїсти у Львові

VG Львів розповідає про львівські ресторани, які пропонують «шведський стіл».

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

City buffet

Фото: facebook.com/CityBuffet.Фото: facebook.com/CityBuffet.

Це новий заклад популярної в Одесі мережі ресторанів самообслуговування, який нещодавно відкрився і у центрі Львова. З’явився він на проспекті Свободи. Це затишне місце з панорамними вікнами і невимушеною атмосферою, яке працює за системою «шведський стіл». Щодня на гостей «City buffet» чекає близько сотні страв: салати, гарніри, м’ясні, рибні, овочеві та грибні страви, десерти. Гість сам вибирає, що йому хочеться й накладає на тарілку стільки, скільки вважає за потрібне, а тоді йде до каси з вагами. Ціна страв — 33,5 гривні за 100 грамів. 

З 20:30 до 21:30 у «City buffet» діє акційна пропозиція — 30% на продукцію власного виробництва.

Коли приходи: 8:00-21:30.

Адреса: проспект Свободи, 6/8.

Вареники тут

Фото: facebook.com/VarenykyTut.Фото: facebook.com/VarenykyTut.

Мережа ресторанів швидкого харчування, яка також працює за системою «шведський стіл», створена у Львові у 2009 році. Як зрозуміло з назви, це заклади для тих, хто любить вареники. У меню завжди є кільканадцять видів цієї популярної в Україні страви: і солені, і солодкі, а також – страви, які ідеально смакують з варениками, доповнюють їх, або ж можуть бути й самостійними.

Ціна страв — 33 гривні за 100 грамів. 

Коли приходити: 10:00-22:00.

Адреса: ТРЦ «King Cross Leopolis», вул. Стрийська 30; ТРЦ «Forum Lviv», вул. Під Дубом, 7Б; ТРЦ «Victoria Gardens», вул. Кульпарківська, 226а.

Open. Швидкий ресторан

Фото: facebook.com/openfoodua.Фото: facebook.com/openfoodua.

Ресторанів цієї мережі у Львові є два: у ТРЦ «Forum Lviv» та на вулиці Академіка Гнатюка. У меню – страви української та європейської кухонь, які  представлені за принципом шведської лінії: салати, закуски, нарізки, сендвічі, пасти, соуси, супи, гарячі страви, млинці, сирники, пироги, торти, штруделі, смузі та соки.

Коли приходити: 10:00-22:00.

Адреса: вулиця Під Дубом, 7Б, вулиця Академіка Гнатюка, 5/7.

Ресторація Бачевських

Фото: facebook.com/BaczewskiRestauracja.Фото: facebook.com/BaczewskiRestauracja.

Заклад із ситними українськими стравами в приміщенні з рослинами, вікнами в стелі й відкритим простором. Одразу зазначимо, що за системою «шведський стіл» ресторан працює лише зранку. Втім, ми не могли не згадати його у нашому огляді, оскільки «Ресторація Бачевських» – одне з найпопулярніших у Львові місць для сніданку. І як доказ цього – черга, яка щодня вишиковується перед дверима закладу у ранкову пору. Не те, щоб у Львові ніде було поснідати, але мало де можна зробити це у розкішній оранжереї під спів канарок. 

Сніданки тут подають за системою «шведський стіл» з 8.30 до 11.00. «Шведський стіл» – це вибір з 25-30 страв, десертів, фруктів без обмежень, а також одна каву (або чай) і один  келішок шампанського чи горілки – на вибір.

Ціна сніданку – 280 гривень із дорослого та дитини віком від 12 років. Діти 8-12 років – 200 гривень. Діти до 8 років – безкоштовно.

На жаль, бронювання столика для сніданку у «Ресторації Бачевських» не працює. Тому, аби поснідати, доводиться стояти у «живій» черзі.

Коли приходити: 8:30-11:00.

Адреса: вулиця Шевська, 8.

Валентино

Фото: facebook.com/ValentinoLviv.Фото: facebook.com/ValentinoLviv.

Ресторан «Валентино», який працює при готелі «Швейцарський», – ще одне дуже хороше місце у Львові, де можна смачно поснідати за системою «шведський стіл», і зробити це можуть не лише мешканці готелю, а й всі гості ресторану.

У меню: червона риба, сирне плато, м’ясна дошка, овочі, яєчня, сосиски, бекон, запіканки, риба, кус-кус, вівсяна каша з сухофруктами, молочні продукти, сезонні фрукти, млинці, оладки, джеми, львівський сирник, круасани. З напоїв також подають соки та мінеральну воду.

Зазначимо, що у вартість «шведського столу» входять безлімітні кава та чай.

У суботу на неділю, а також на свята кожному гостю – келих шампанського.

Ціна сніданку – 300 гривень. Діти від 6 до 12 років – 150 гривень. Діти до 6 років – безкоштовно. 

Коли приходити: 08:00-11:00.

Адреса: вулиця Остапа Нижанківського, 20.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах