У Львові викрили податківців, які передавали конфіденційну інформацію

У Львові викрили податківців, які передавали конфіденційну інформацію

У Львові викрили податківців, які передавали конфіденційну інформацію Фото: lviv.gp.gov.ua

Події
28 жовтня 2022 16:22
Автор: Юрій Богун

У Львові викрили податківців, які передавали конфіденційну інформацію. Про це повідомили у прокуратурі Львівської області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зокрема, встановлено, що два товариства шляхом проведення фіктивних операцій з купівлі тютюнових виробів та об’єкту нерухомого майна сформували податковий кредит на суму 66 млн, який у подальшому було відшкодовано в повному обсязі.

Окрім цього, прокуратурою встановлено, що працівники податкової у Львівській області систематично одержували неправомірну вигоду за надання третім особам інформації щодо обсягів імпорту, експорту товарів, клієнтської бази, цін на товари та інших конфіденційних відомостей, котрі зберігаються у базах даних податкової.

Свої «послуги» податківці оцінювали в розмірі від 150 до 1500 доларів США за надання інформації стосовно одного підприємства. Задокументовано факт вимагання старшим державним інспектором податкової у Львівській області понад 65 тисяч гривень.

Прокурори обласної прокуратури спільно із працівниками УСБУ у Львівській області провели обшуки у приміщеннях податкової у Львівській області та місцями реєстрації юридичних осіб і проживання підозрюваного.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах