У Домівці врятованих тварин оселився кінь із Краматорська

У Домівці врятованих тварин оселився кінь із Краматорська.

У Домівці врятованих тварин оселився кінь із Краматорська. Фото: facebook.com/Домівка врятованих тварин.

Події
04 листопада 2022 12:48

У Домівці врятованих тварин у Львові оселився новий мешканець – кінь Бадді із Краматорська. Доправити хвору дев'ятирічну тварину до міста Лева допомогла одна із англійських зоозахисних організацій. Тепер він отримує належний догляд, лікування та гідні умови проживання. Про це повідомили у Домівці врятованих тварин.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Бадді приїхав до нас з Краматорська, йому близько дев'яти років і, на жаль, він хворіє невиліковною хворобою – ламініт. Вердикт ветеринарів – евтаназія, та, на щастя, у світі ще є добро та милосердя. Одній з англійських зоозахисних організацій вдалось вивезти та транспортувати коня до Львова, за що висловлюємо їм щиру вдячність та повагу!" – розповіли у Домівці врятованих тварин.

Нагадаємо, з початку повномасштабної війни Домівка врятованих тварин, що у парку "Знесіння", прийняла понад п'ять тисяч домашніх улюбленців, зокрема собак і котів, які залишились без опіки. Домівка закликає усіх небайдужих долучитись та допомогти забезпечити для нових мешканців корм та лікування.

У Домівці врятованих тварин оселився кінь із Краматорська.У Домівці врятованих тварин оселився кінь із Краматорська. Фото: facebook.com/Домівка врятованих тварин.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах