У Львові п’яний водій зніс дорожній знак і перекинув автомобіль

У Львові п’яний водій зніс дорожній знак і перекинув автомобіль

У Львові п’яний водій зніс дорожній знак і перекинув автомобіль Фото: facebook.com/lvivpolice

Події
14 листопада 2022 17:14

У Львові на вулиці Богданівській п’яний водій зніс дорожній знак і перекинув автомобіль. ДТП сталася у ніч на 14 листопада.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Як повідомили у поліції, 37-річний водій, керуючи автомобілем Mazda 3, не був уважним, не дотримався безпечної швидкості, внаслідок чого не впорався з керуванням та здійснив наїзд на дорожній знак та перекинувся.

«В транспортному засобі перебував 52-річний пасажир, який, на щастя, не постраждав. Під час спілкування із водієм, патрульні виявили у нього очевидні ознаки алкосп‘яніння», – йдеться у повідомленні.

У Львові п’яний водій зніс дорожній знак і перекинув автомобільУ Львові п’яний водій зніс дорожній знак і перекинув автомобіль Фото: facebook.com/lvivpolice

Водію запропонували пройти перевірку на стан сп‘яніння, проте чоловік відмовився. Водій мотивував це тим, що вживав алкогольний напій вже після скоєння автопригоди. Відтак думав, що уникне відповідальність. Однак, в адмінкодексі і це передбачено.

На водія інспектори склали протокол за ч. 4 ст. 130 (Вживання особою, яка керувала транспортним засобом, після ДТП за її участю алкоголю, наркотичних засобів до проведення уповноваженою особою медичного огляду) та за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах