В одній із новобудов Львова знесуть незаконний п'ятий поверх

В одній із новобудов Львова знесуть незаконний п'ятий поверх.

В одній із новобудов Львова знесуть незаконний п'ятий поверх. Фото: city-adm.lviv.ua.

Події
25 листопада 2022 17:08

У будинку на вулиці Варшавській, 112 у Львові демонтують незаконно добудований п'ятий поверх. Так вирішив суд. Усі витрати, пов’язані з його усуненням, компенсуватиме забудовник. Про це повідомили у Міській інспекції держархбудконтролю.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ще у 2018 році Інспекція державного архітектурно-будівельного контролю подала позов до суду, з вимогою зобов’язати ТзОВ «Ферозіт» привести об’єкт на Варшавській, 112 у відповідність до виданих містобудівних умов та обмежень.

В одній із новобудов Львова знесуть незаконний п'ятий поверх.В одній із новобудов Львова знесуть незаконний п'ятий поверх. Фото: city-adm.lviv.ua.

«Простими словами, забудовники надбудували «зайвий» поверх. Довго тривали судові процеси, доки не було винесено остаточне рішення про знесення незаконної добудови. Зараз це рішення вже у виконавчій службі», – розповів директор Інспекції ДАБК Львова Тарас Павлишин.

Так, ухвалою Верховного Суду 14 липня 2021 касаційну скаргу ТзОВ «Ферозіт» на постанову Восьмого апеляційного адміністративного суду від 17 травня 2021 року повернуто скаржнику. Відтак останнім судовим рішенням була ухвала Тернопільського окружного адміністративного суду від 27 вересня 2022 року. 11 листопада цього року Шевченківський відділ державної виконавчої служби у Львові відкрив провадження у цій справі.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах