Диванний собака Кіка з пронизливим поглядом зі Львова чекає на "всиновлення"

Диванний собака Кіка з пронизливим поглядом зі Львова чекає на "всиновлення".

Диванний собака Кіка з пронизливим поглядом зі Львова чекає на "всиновлення". Фото: facebook.com/lvivlkplev

Події
13 грудня 2022 16:34

Собака Кіка з львівського центру адопції чекає на "всиновлення". У цього чудового песика з пронизливим поглядом було не дуже солодке життя, але Кіка дуже любить прогулянки, особливо на руках.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"На ЛКП "Лев" потрапила дещо розлюченою, напевно на вулиці з нею траплялися не дуже хороші речі. Втім, наша кінолог швидко знайшла до Кіки підхід і її серце потрохи почало танути. Кіка ще трохи обережна до нових людей. Але відрізняється виваженим та спокійним характером. Любить прогулянки, а ще більше любить, коли її носять на ручках. Не дуже дружить з іншими чотирилапими, тому бажано аби в родині вона була єдиним улюбленцем. Шукаємо для неї квартиру, адже такій дівчинці обов'язково треба мати свій теплий та затишний куточок", - розповіли у ЛКП "Лев".

Диванний собака Кіка з пронизливим поглядом зі Львова чекає на "всиновлення".Диванний собака Кіка з пронизливим поглядом зі Львова чекає на "всиновлення". Фото: facebook.com/lvivlkplev

Диванний собака Кіка з пронизливим поглядом зі Львова чекає на "всиновлення".Диванний собака Кіка з пронизливим поглядом зі Львова чекає на "всиновлення". Фото: facebook.com/lvivlkplev

Усіх, кому сподобалася Кіка, запрошують у ЛКП "Лев", аби познайомитися з нею поближче. Адреса: вулиця Промислова, 56. Телефони: 068 53 54 545 та 032 293 30 41.  

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах