25-річного рекордсмена з п’яного водіння зі Львова знову оштрафували за п'яну їзду

25-річного рекордсмена з п’яного водіння зі Львова знову оштрафували за п'яну їзду.

25-річного рекордсмена з п’яного водіння зі Львова знову оштрафували за п'яну їзду. Фото: usionline.com

Події
15 грудня 2022 07:28

25-річного львів'янина Івана Панаса, рекордсмена з п’яного водіння, знову оштрафували на 51 тисячу гривень за нетверезе кермування автомобілем. Чоловік ігнорує судові рішення та продовжує сідати за кермо під дією наркотиків чи алкоголю.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як вказано у постанові суду, у вересні Івана Панаса зупинили за кермом BMW 525 на проспекті Червоної Калини з явними ознаками наркотичного сп’яніння (звужені зіниці очей, що не реагують на світло, порушення мови, не природна блідість обличчя). Від перевірки на стан сп’яніння він відмовився. На засідання суду Іван Панас не прийшов, тому справу розглядали без його участі. Суддя Богдан Мичка оштрафував Івана Панаса на 51 тисячу гривень та позбавив водійських прав на 10 років, пише Zaxid.net.

Зазначимо, що за останні роки Івана Панаса понад 20 разів зупиняли нетверезим або під дією наркотиків за кермом. Найчастіше чоловіка затримували на Сихові, де він мешкає. Івана Панаса затримували на автомобілі BMW та на мотоциклі Yamaha. Чоловік ігнорує судові рішення та продовжує сідати за кермо під дією наркотиків чи алкоголю. Суд давно вже позбавив його позбавив посвідчення водія на 10 років. Однак відсутність прав не заважає Івану Панасу знову сідати п’яним за кермо.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах