Перепустка, подарована нареченій головним патрульним Львівщини, виявилася одноразовою

Перепустка, подарована нареченій головним патрульним Львівщини, виявилася одноразовою.

Перепустка, подарована нареченій головним патрульним Львівщини, виявилася одноразовою. Фото: скріншот із відео.

Події
24 сiчня 2023 15:44

Перепустка такого зразка, як подарував працівниці Львівської облради Василині Софранюк на в’їзд у пішохідну зону площі Ринок начальник патрульної поліції Львівщини Роман Пилипенко, давала право разового проїзду, але втратила чинність ще два роки тому. Про це заявила керівниця ЛКП «Ратуша-сервіс», яке займається видачею перепусток на заїзд у пішохідну частину міста, Ірина Тихоліз. Читайте всі новини Львова.  

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як повідомила Ірина Тихоліз, керівниця ЛКП «Ратуша-сервіс», з березня 2021 року у Львові діють перепустки на в’їзд у пішохідну зону центральної частини міста нового зразка. 

«Перепустка такого типу, яку було показано на відео, вже не дійсна. Це перепустка старого зразка, яка втратила чинність два роки тому. Тому що з березня 2021 року є нові бланки перепусток, які дають можливість заїзду на площу Ринок. Тому те, що було на відео, не дає права заїзду на площу Ринок», - розповіла Ірина Тихоліз.  

Однак, за її словами, на підставі відео, яке опубліковане у соцмережі, оформили службове розслідування, і зараз з’ясовують, що це був за документ в ролику.

«Перепустки такого зразка, як та, що нібито була на відео, давали право разового проїзду, і видавалася для проїзду делегацій, службової техніки, наприклад, при проведенні реставраційних робіт тощо. Вона могла діяти протягом трьох місяців, щоб не оформляти постійно разові заїзди для категорії Д. Сьогодні зразок старої перепустки можна знайти в інтернеті, натомість нових зразків у мережі нема», - додала керівниця ЛКП «Ратуша-сервіс».  

Ірина Тихоліз пояснила, що є три категорії перепусток на в’їзд у пішохідну зону центральної частини міста: для мешканців, для бізнесу і для службових машини.

Нагадаємо, що 22 січня керівництво департаменту патрульної поліції України відсторонило від роботи начальника управління патрульної поліції Львівщини Романа Пилипенка. Приводом до цього стало поширене в мережі відео, на якому Пилипенко дарує своїй нареченій, працівниці Львівської облради Василині Софранюк перепустку на проїзд автомобілем у пішохідну зону на площі Ринок у Львові.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах