28-річний чоловік розповсюджував наркотики у Львові

28-річний чоловік розповсюджував наркотики у Львові

28-річний чоловік розповсюджував наркотики у Львові Фото: facebook.com/MVS.LVIV

Події
31 сiчня 2023 16:58

У Львові затримали 28-річного чоловіка, який розповсюджував наркотики на вулицях міста. Мешканець Городка торгував психотропними речовинами.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Як повідомили сьогодні, 31 січня, у Нацполіції Львівщини, 27 січня, близько 15.00, під час патрулювання території помітили на вулиці Пулюя у Львові чоловіка, який поводився підозріло.

28-річний чоловік розповсюджував наркотики у Львові28-річний чоловік розповсюджував наркотики у Львові Фото: facebook.com/MVS.LVIV

«Під час поверхневої перевірки правоохоронці виявили у нього розфасовані зіп-пакети з речовиною білого кольору, обмотані ізоляційною стрічкою і готові до розповсюдження.
На місці працювала слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції. Правоохоронці виявили та вилучили у раніше судимого 28-річного мешканця міста Городок Львівського району дев’ять зіп-пакетів з психотропною речовиною, ззовні схожою на «PVP»», – йдеться у повідомленні.

28-річний чоловік розповсюджував наркотики у Львові28-річний чоловік розповсюджував наркотики у Львові Фото: facebook.com/MVS.LVIV

Усе вилучене скеровано на експертне дослідження. Правоохоронці затримали наркоторговця. Затриманому повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Йому загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах