Патрульна поліція Львівщини отримала нового керівника — що відомо про Андрія Крутеня

Патрульна поліція Львівщини отримала нового керівника — що відомо про Андрія Крутеня.

Патрульна поліція Львівщини отримала нового керівника — що відомо про Андрія Крутеня.

Події
31 сiчня 2023 17:28

Сьогодні, 31 січня, Патрульна поліція Львівської області отримала нового керівника. 31-річний Андрій Крутень змінив на посаді Романа Пилипенка, який оскандалився з подарунком для своєї дівчини. Читайте всі новини Львова.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Начальником управління патрульної поліції Львівської області призначили 31-річного Андрія Крутеня, який досі очолював патрульну поліцію Волині. 

Патрульна поліція Львівщини отримала нового керівника — що відомо про Андрія Крутеня Патрульна поліція Львівщини отримала нового керівника — що відомо про Андрія Крутеня

Представлення Андрія Крутеня колективу патрульної поліції Львівщини відбулося у вівторок, 31 січня, в закритому режимі, без журналістів.

Про Андрія Крутеня відомо, що йому 31 рік, народився у Рівному. Має юридичну освіту, служив у ЗСУ. Кар’єру в патрульній поліції розпочав з 2016 року. Працював на різних посадах – від рядового, командира роти до заступника начальника управління патрульної поліції в Рівненській області. З червня 2019 року був начальником управління патрульної поліції у Волинській області.

Додамо, що екс начальника львівських патрульних Романа Пилипенка переводять в іншу область на нижчу посаду.

Нагадаємо, що 22 січня керівництво департаменту патрульної поліції України відсторонило від роботи начальника управління патрульної поліції Львівщини Романа Пилипенка. Приводом до цього стало поширене в мережі відео, на якому Пилипенко дарує своїй нареченій, працівниці Львівської облради Василині Софранюк перепустку на проїзд автомобілем у пішохідну зону на площі Ринок у Львові. Як стало відомо пізніше, перепустка такого зразка, як подарував Василині Софранюк Роман Пилипенко, давала право разового проїзду, але втратила чинність ще два роки тому. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах