На завтра у Львові оголосили штормове попередження

У Львові на 11 лютого оголосили штормове попередження

У Львові на 11 лютого оголосили штормове попередження Фото: news.rbc.ua

Події
10 лютого 2023 17:08

У суботу, 11 лютого, у Львові оголосили штормове попередження. Синоптики передбачають сильні пориви вітру та ожеледицю на дорогах.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Як повідомили у Львівському регіональному центрі з гідрометеорології, така погода очікується й по території області. Синоптики прогнозують хмарну погоду з проясненнями. Без істотних опадів. Лише в другій половині дня сніг та мокрий сніг, слабке налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця.

"Вночі та вранці слабкий туман. Вітер південно-західний, 7 – 12 м/с, вдень місцями пориви 15 – 20 м/с, слабкі хуртовини. Температура вночі 2 – 7° морозу, місцями 10 – 12° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла. Погіршення видимості в опадах, в тумані 500 – 1000 метрів", – йдеться у повідомленні.

У міському управлінні з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення та територіальної оборони нагадують, що під час негоди не варто ходити під розлогими деревами, рекламними щитами, лініями електропередач і антенами, бо пориви вітру можуть їх пошкодити.

Водночас усіх водіїв просять обирати помірну швидкість та дотримуватись безпечної дистанції між транспортними засобами, вмикати фари, пішоходів – носити взуття з неслизькими підошвами та переходити дорогу лише у спеціально призначених для цього місцях.

У разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій, прохання повідомляти на «Гарячу лінію міста» за коротким номером 1580.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах