Четверо львів’ян організували продаж важких наркотиків у СІЗО

Четверо львів’ян організували продаж важких наркотиків у СІЗО

Четверо львів’ян організували продаж важких наркотиків у СІЗО Фото: facebook.com/MVS.LVIV

Події
14 лютого 2023 17:15

У Львові поліцейські перекрили канал постачання та збуту наркотиків. Четверо львів’ян збували наркотичний засіб «метадон» і нарковмісні таблетки «субутекс» на території Львова, а також в одному із слідчих ізоляторів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Як повідомили у поліції Львівщини, троє мешканців Львова віком 36, 40 та 45 років, а також 41-річна львів’янка - збували наркотичний засіб «метадон» і нарковмісні таблетки «субутекс» на території міста Львова, у тому числі в одному із слідчих ізоляторів.

Четверо львів’ян організували продаж важких наркотиків у СІЗОЧетверо львів’ян організували продаж важких наркотиків у СІЗО Фото: facebook.com/MVS.LVIV

«Під час санкціонованих обшуків правоохоронці виявили та вилучили 150 таблеток «субутексу», наркотичний засіб «канабіс», шприці з залишками невідомої речовини та інші речові докази злочинної діяльності. Загальна вартість вилученого, за цінами чорного ринку, становить понад 80 тисяч гривень», – йдеться у повідомленні.

Все вилучене скеровано на експертне дослідження.

Четверо львів’ян організували продаж важких наркотиків у СІЗОЧетверо львів’ян організували продаж важких наркотиків у СІЗО Фото: facebook.com/MVS.LVIV

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах